Roosendaal, 4706NJ
085 74 70 482
info@digitaleadvertenties.nl

Digital Signage

Wat is Digital Signage

Digital Signage wordt ook wel ‘Narrowcasting’ genoemd. Het wordt gebruikt voor bijvoorbeeld interne bedrijfscommunicatie, reclame en educatieve doeleinden. Digitale schermen worden ingezet om de dynamische content weer te geven. Daarmee blijven de statische varianten zoals posters, borden en printjes achter wegen.

De verschillende sectoren maken allemaal anders gebruik van deze vrij nieuwe techniek. Hieronder een paar voorbeelden.

  • Retail: Informatie over aanbiedingen, nieuwe producten promoten.
  • Onderwijs: Interactieve communicatie met de leerlingen.
  • Banken: Informatie over de beurskoersen, branding.
  • Entertainment: De films van de bioscoop weergeven, casino’s om sfeer te creëren.


Hoe het werkt

Er zijn verschillende software pakketten voor Digital Signage op de markt. Daaruit hebben wij TDM Signage gekozen als onze partner. Dit omdat de software gebruiksvriendelijk is, het modern oogt en functioneel goed werkt.

Vanuit de online omgeving wordt via het internet het display aangestuurd. Hierdoor kunt u waar u ook ter wereld bent de content op de displays beheren zolang u maar een internet verbinding heeft. De omgeving is te benaderen vanaf al uw apparaten. (PC, laptop, tablet en smartphone)


Content creëren

Het is belangrijk dat het creëren van content niet complex is. Hierdoor zal men het programma/pakket niet gebruiken. TDM Signage heeft ervoor gezorgd dat dit eenvoudig en simpel is. Het werkt middels Drag & Drop en templates. Hierdoor kunnen mensen die geen technische ervaring/kennis hebben ook met het pakket uit de voeten.

Het maken van een nieuwe content is daardoor in paar minuten tijd gedaan. Voeg de pagina toe aan uw afspeellijst en de display(s) zal binnen 5 minuten de nieuwe pagina weergeven.

Wij komen dit graag bij u demonstreren. Hierbij kunt u het volgende verwachten: een demonstratie van de verschillende functionaliteiten, we nemen de online omgeving met u door en laten u zelf een pagina creëren. Heeft u interesse neem dan contact met ons op!